teisipäev, 15. september 2015

KUNKSMOOR

Keset tuulist merdoli ühes kohas pisike saar.  Ümber saare seisid igas kandis teravad kivid ja veealused salakarid. Nenede vahel pahises ja vahutas vesi. Saarel kasvasid kõverad ja haralised männid. Männikualune oli täis mustikavarsi, lagedatel kohtadel kasvasid aga teravate okastega kibuvitsapõõsad. Peale lindude elas saarel veel ainult Kunksmoor. Kunksmoor oli pikk ja luine vanaeit, kelle juuksed olid alati sakris ja kasimata nagu harakapesa. Keset saart kasvas sitke juure peal üks õige pikkade kõverate okstega mänd. Selle männi okste vahele oli kinnitatud Kunksmoori maja. Ja et tuuled seda elamist merele ei pühiks, olid kolme majanurga külge seotud suured kivimürakad. Neljanda nurga küljes oli veel tohutu vanaaegne imelikkude ilustustega ankur.

Maja räästaalused olid alati täis maarohukimpusid, seeni, käsnasid ja samblatuuste, mis olid sinna kuivama pandud.

Kunksmoor valis kiiresti rohukimpudest kõrsi ja kakraid ning viskas need katlasse. Vesi tõusis kihinal keema. Pomisedes liigutas Kunksmoor keedust kulbiga, maitses, krimpsutasnägu ja sülitas leemesuutäie tulle. Tuli särtsatas ja värvus roheliseks.



Ahhaat, oonüks, hematiit ja hõbe 925

AHHAAT-  emotsionaalne, füüsiline ja intelllektuaalne tasakaal, harmoniseerib yin'i &yang'i. Leevendav ja rahustav. Iseenesega leppimine. Turgutab armastust ja annab julgust uuesti alustada


OONÜKS- muudab negatiivse positiivseks, tõmbab universumist energiaid ehk magneetiline - toob ligi, mida vaja, noorendab, annab jõudu, elujõudu, püsivust, leevendab hirme ja muresid, annab võime targalt otsustada.

HEMATIIT- kaitsekivi, uued algused, vaimu ja mateeria tasakaal, energia koguja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar